Over ons

Over Signaalpunt

Eenzaamheid komt niet alleen voor onder ouderen. Een grote groep mensen in Nederland zijn eenzaam. De kans is groot dat je iemand in je omgeving kent waarvan je denkt dat hij / zij eenzaam is. 

Eenzaamheid is jammer genoeg veelal niet op te lossen door af en toe een bakje koffie te drinken met deze persoon. Het is een ingewikkelde problematiek. Gelukkig zijn er professionals die deze personen verder kunnen helpen. Om deze professionals te ondersteunen hebben wij het Signaalpunt ontwikkeld.

Signaalpunt is een digitaal hulpmiddel dat helpt bij de eerste intake & opvolging van signalen van eenzaamheid. De signalen kunnen van professionals komen, maar ook van burgers.

Contact opnemen?
Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over uw ideeën? Neem dan contact met ons op om uw ideeën of problematiek te bespreken.

Wij gaan graag met u in gesprek om te onderzoeken of onze betrokkenheid iets zou kunnen bijdragen aan uw bestaande aanpak en of wij samen met u kunnen innoveren naar een nóg effectievere aanpak van het vraagstuk.