Nog eenvoudiger signaleren via mobiel!

De vernieuwde versie van het Signaalpunt tegen Eenzaamheid / Signalenportaal staat live! Voor deze versie hebben we de focus gelegd op verbetering van de schaalbaarheid en gebruiksgemak van de publieke pagina voor het Signaalpunt. Voor deze geüpdatete versie hoeft u niets te doen, als u de pagina bezoekt krijgt u direct de nieuwste versie te zien.

Responsive design

De publieke pagina is vanaf heden schaalbaar (responsive). Dit betekent dat de pagina zich automatisch aanpast aan de beschikbare ruimte. U kunt hierbij denken aan de smalle ruimte op een smartphone, tablet maar ook wanneer de pagina embedded is op website. Dit maakt het afgeven van een signaal met een telefoon of tablet of via de embedded versie makkelijker.

Eenvoudig opzoeken van een adres

Het oplossen van de postcode + huisnummer naar een adres is aangepast. Hierdoor is het beter en logischer te gebruiken is en het ziet er nog beter uit ook!

Voorbeeld adresoplossen

Slimmere volgorde van vragen

De vragenvolgorde is iets veranderd. Hierbij is de voornaamste aanpassing het verplaatsen van het adres en gerelateerde vragen naar de eerste stap. Zodat de melder direct een signaal kan toevoegen voor een gemeente die deelneemt.

Met al deze wijzigingen wordt het signaleren nog makkelijker!